Les millors taules multijoc plegables

Una de les millors opcions per a gaudir del temps lliure a casa és amb la compra d’un joc d’oci actiu, com pot ser un futbolí, un air hoquei o una taula multijoc plegable. Este tipus d’articles d’oci és perfecte per als més xicotets de la casa, sent un joc perfecte perquè deixen a un costat la consola, l’ordinador o el mòbil i facen una cosa diferent i divertida. A més, és una manera de passar bones estones amb tota la família.


Les taules multijoc plegables ocupen un espai molt xicotet a casa

Existixen molts tipus de taules multijoc per les quals decantar-te, ja que les pots trobar amb diferents jocs, dissenys i colors. Però abans de decidir-te per qualsevol d’elles has de plantejar-te una sèrie de qüestions perquè no acabes penedint-te. Una de les més importants se centra en l’espai disponible que tens a casa, ja que este tipus de taules multijoc formarà part de la teua llar i no sempre es compta amb l’espai necessari per a guardar-lo després de fer ús d’ella.

Per a solucionar este problema i no haver de fer autèntiques bogeries per a guardar la taula cada vegada que deixes de jugar, la millor solució són les taules multijoc plegables. Este tipus de joc té com a avantatge principal la incorporació d’un sistema de plegat que fa molt més fàcil el seu muntatge, el seu transport gràcies a les rodes que inclou i, sobretot, que facilita guardar-lo sense ocupar a penes espai a casa. El plegat d’estes taules permet col·locar-les en forma vertical reduint significativament la seua grandària per a posar-lo pegat a qualsevol paret o darrere d’una porta sense molestar.

Hi ha molts tipus de taules de joc en el mercat, la qual cosa fa que a vegades l’elecció d’una no resulte senzilla. Per esta raó, us volem ajudar i destacar les millors taules multijoc plegables:

  • Taula joc amb futbolí: és possiblement una de les taules multijoc plegables més venudes, sobretot perquè és un joc senzill i que està a l’abast dels més xicotets, a més permet jugar fins a 4 jugadors, per la qual cosa és un joc ideal per a jugar tant xiquets com majors. Són iguals que els futbolins fixos, ja que compten amb el mateix nombre de jugadors, barres telescòpiques per a major seguretat i mesures del camp de joc. L’única diferència és que al ser un futbolí plegable permet guardar-lo amb facilitat si no tens un lloc per a col·locar-lo.
  • Taules multijocs plegables amb billar: amb unes mesures més xicotetes que un billar professional, este tipus de joc és perfecte perquè els xiquets comencen a practicar un esport entretingut i que permet desenvolupar l’estratègia i la concentració.
  • Taules multijocs plegables amb air hoquei: no és un dels jocs més coneguts, però és un dels més divertits per a jugar en família. Funcionen a través d’un sistema d’aire elèctric que fa que el disc es llisque per la superfície amb facilitat, la qual cosa permet un joc més ràpid i emocionant.
  • Taules multijoc plegables 4 jocs en 1: este tipus de taules té és una de les millors opcions per a aquells als quals els agrada tots els jocs, però que no poden o no vols comprar tota una sala d’oci. Per això amb estes taules multijoc plegables es poden comptar amb diversos jocs disponibles, per la qual cosa pel mateix preu de les quals només compten amb un joc, podràs tindre 4. Pots trobar moltes combinacions entre tots els tipus de jocs disponibles, però la preferida pels xiquets i els no tan xiquets són el futbolí, el billar, el ping pong i el air hoquei. A més, la possibilitat de poder plegar-ho la convertix en una gran opció per a jugar a la teua casa.